Павло Зібров відзвітував про участь у благодійному концерті. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український співак, композитор і володар легендарних вусиків Павло Зібров обожнює радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями в соцмережі Instagram. Зокрема, на його офіційній сторінці сто шість фоловерів, який лайкають і коментують кожен його пост.

Павло Зібров, скріншот: Instagram
Павло Зібров, скріншот: Instagram

10 січня український співак опублікував серію фотографій з благодійного концерту для дітей з обмеженими можливостями. Павло Зібров виступив разом з молодими виконавцями. У підписі до знімка він зазначив, що їх чекає успіх в шоу-бізнесі.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

"Вчора пройшов благодійний концерт «дует із зіркою», в якому я з великим задоволенням і відповідальністю брав участь! Заспівали і побажали всім купатися в щасті разом з чарівною @rianna_lutsanich і Театром танцю Оксани Саяніної, а також запалили з драйвовою @kri.ella»Мертві бджоли не гудуть"! Спасибі, вам дівчатка, за такі дуети, ви дуже талановиті, вас чекає велика сцена і великий успіх!",- повідомив він.