Якось нещодавно ми вам розповідали про одну досить давню історію, в якій Євген Кошовий спав з Володимиром Зеленським, будучи на гастролях, в одному номері.

Чоловік розповів, що вони, як автори "Квартал 95", любили трохи побешкетувати і шпилилися ночами в приставку Sony Playstation. Зараз Володимир - президент, а Євген - головний гуморист з усієї команди.

Євген Кошовий, скріншот: Youtube
Євген Кошовий, скріншот: Youtube

Його дружина поділилася романтичними кадрами на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 40 тисяч осіб. Вони постали на березі моря, на тлі красивого заходу сонця. В руках у Ксенії букет квітів, на тілах - білосніжні вбрання.

"Я так хочу, щоб ці моменти не закінчувалися🤩 так? @evgenii.koshevoi", - пише Кошова в публікації.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На першому знімку вона тягнеться до нього, у другому вкладенні - відео - самостійно рухається по безлюдному пляжу в легкій сукні.

Сім'я Кошових, фото: Instagram
Сім'я Кошових, фото: Instagram

"Неймовірно красива пара❤️", "Любов улюблена любов'ю😽", "I я", "Ви🔥", "Дуже вау!🔥", "Класне місце", "Ви прекрасні😍", "Дуже красива пара! Енергія любові настільки потужно проявляється в вас обох! Вічної любові і щастя на все життя!❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олександр Пікалов і Євген Кошовий влаштували свавілля на зйомках "Квартал 95": "Не можна жерти, не влазимо"

Як повідомляв "Знай.ua", Євген Кошовий зізнався, Як спав і шпилився з Володимиром Зеленським в одному номері: "Просто так повелося"

Знай.ua писав, Євген Кошовий з "Квартал 95" переплюнув Зеленського з новорічною промовою: "Скумбрії по 8 гривень"