Леся Нікітюк здивувалася, чому Віра Брежнєва заспівала пісню гурта Тату. Відповідне відео вона опублікувала на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська телеведуча є однією з найбільш популярних знаменитостей в нашій країні. Соціальні мережі Нікітюк ломляться від передплатників: тільки один Instagram регулярно переглядають 3,7 мільйона осіб. Останні люблять коментувати кожен її пост. Іноді телеведуча спілкується зі своєю аудиторією у форматі сторіс.

10 січня українська співачка опублікувала відеозапис, на якому слухає пісню гурту "Тату" під назвою "Полчаса" у виконанні Віри Брежнєвої і висловила подив.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Хлопці, а я щось пропустила, проспала якусь новину або що? Коли таке сталося, що група "Тату" якось встала і почала роздавати свої треки. Надюшка Дорофєєва заспівала, Віра Батьківська Брежнєва... А що це мене ніхто не запросив? Я б заспівала якусь та ще й українською. Який-небудь хлопчик-гей. Було б дуже красиво", - зазначила вона.

Як доказ телеведуча включила знаменитий хіт гурту "Тату " і підспівала даної музичної композиції українською мовою.

Нагадаємо, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу.

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".