Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

Наталя Могилевська зіткнулася зі старістю і готова діяти рішуче

Наталя опублікувала пост в соціальній мережі, який супроводила знімком у рушнику та з дзеркалом. Жінка закликала українок не страждати про вікові зміни зовнішності і прийняти свій вигляд.

Melovin, фото: Instagram
Melovin, фото: Instagram

Melovin нарешті освідчився у коханні партнерці по "Танцям з зірками" Лізі Русиній

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

На честь день народження Лізи Русиної співак опублікував привітання дівчині. Український співак супроводив свої теплі слова фотографією величезного торта. Хореограф відповіла йому: "Мій коханий і рідний чоловічок".

Черга на вакцинацію, скріншот: Youtube
Черга на вакцинацію, скріншот: Youtube

Українським підліткам виплатять "ковідну тисячу" після вакцинації: Кабмін назвав умови

Володимиром Зеленським було поставлено завдання для Кабміну про підготовку виплати однієї тисячі гривень в рамках "єПідтримка" українцям у віці від дванадцяти до вісімнадцяти років, які пройшли повний курс вакцинацію. Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що 6,7 мільйона наших співвітчизників подали заявку на отримання тисячі гривень.

водій, скриншот Знай.ua
водій, скриншот Знай.ua

Водіїв змусять проходити "штрафні" курси: кому загрожує позбавлення прав

Схоже, в парламенті всерйоз взялися за зміну законодавчих норм для водіїв-порушників. Разом із запропонованим під час новорічних свят збільшенням розміру штрафів до 8500 грн за порушення швидкості і "малюнок" на шинах нардепи планують ввести в Україні додаткові штрафні бали.

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

Максим Галкін показав запальний "гопак" доньки

Донька Максима Галкіна Єлизавета стала головною героїнею нового відео, яке знімав Галкін. В один момент Гаррі взяв в руки губну гармошку і вирішив зіграти на ній якусь пісню, а Єлизавета, в той же час, станцювати щось схоже на національний українськи гопак.