Відома українська співачка Ані Лорак, яка вже тривалий час проживає на території Російської Федерації, вирішила розповісти про те, як виховує свою дочку Софію.

Як відомо, 43-річна Ані Лорак виховує дочку, яка народилася в шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу. Після розлучення дівчинка залишилася жити в Москві з мамою, але при цьому досить часто бачиться з батьком, і приїжджає до нього в Київ. Сама співачка зазначає, що не тримає дівчинку в їжакових рукавицях.

Ані Лорак запевнила шанувальників, що сприймає свою дитину як повноцінну особистість, а зайва строгість лише заважає дітям, і потрібно їм давати якусь свободу.

"Я вважаю, що дитина повинна розвиватися творчо і всебічно. Якщо все забороняти, то є ймовірність втратити особистість, якою моя дочка є. Тому швидше не веду її за собою, а йду за нею і намагаюся допомагати" - розповідає артистка.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

В основі виховання Ані Лорак-ніякої критики дитини, і схвалення експериментів із зовнішністю. Співачка вважає, що дитина краще засвоїть життєві уроки через власний досвід, а якщо у всьому його обмежувати, то можна втратити довіру.

За словами дівчини, Софія іноді все ж робить помилки, але, без цього нікуди, так як саме на помилках людина може по-справжньому чогось навчитися.

"Коли ти кажеш щось дитині десять разів, це нічого не означає. Адже ми, коли були маленькими, теж не особливо слухали дорослих і усвідомлювали все лише по закінченню часу, набиваючи свої шишки і вже після розуміючи, що добре, а що погано" - продовжила співачка.

Нагадавши, історію стосунків Ані Лорак з Сергієм Лазарєвим і чому всі проти

Раніше повідомлялося, що Сергій Лазарєв примчав до Ані Лорак на побачення, але випадково спалився

Також, Ані Лорак заговорила про роман з Лазарєвим і стосунки з Кіркоровим