Популярна модель і блогерка Олена Омович, яка через свою зовнішність отримала прізвисько української Кардашян, частенько радує шанувальників своїми фотографіями або відео на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,6 мільйона чоловік.

"Може, все таки блонд?", - запитує ефектна красуня, публікуючи свій знімок в одній нижній білизні яскраво-рожевого кольору. Місце дії для нового фото Омович - кухня. Дівчина стоїть перед плитою, в руках у неї – віничок для збивання яєць, а на сідницях – борошно.

Скрін, Instagram Омович
Скрін, Instagram Омович

"Теж дуже непогано", "Може, все-таки мізки? Хоча б 1 відсоток", "Блонд дешево виглядає, тільки темний!", "Вкусняшки", "Та хоч налисо. Всім пофіг", "Пох, ззаду все одно не сильно видно різницю", - вважають фанати любительки пластичної хірургії.

"Блонд тобі личить. А ти готувати в цілому вмієш?", - цікавиться один з читачів сторінки.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скрін, Instagram Омович
Скрін, Instagram Омович

"А тобі для чого ця інформація? Тобі-то вона точно готувати не буде", - відповідають йому в коментарях.

"Витяжка прикольна", - "Втяжка теж", - продовжують жартувати підписники.

Нагадаємо, українська Кардашьян Олена Омович вмістила свої "булочки" перед камерою, щоб показати їх вигляд знизу:"Кентавр". Олена Омович поділилася черговою фотографією з жаркого відпочинку, будучи в купальнику, які ледве-ледве ховає її форми від зайвих очей.

Як повідомляв " Знай.ua", Українська Кардашьян Олена Омович влаштувала Велике прання в одному корсеті: "Соковиті лимони"

Знай.ua писав, Українська Кардашьян Олена Омович зганьбилася через любов до фотошопу: "І талію, і попу..."