Відома російська актриса Дар'я Сагалова, яка відома всім по ролі Свєти Букіної в серіалі "Щасливі разом" розповіла про те, чому була незадоволена образом своєї героїні.

Інтерв'ю з кумиром мільйонів свого часу вийшло на YouTube-каналі "Про життя", і там, звичайно ж, торкнулися теми серіалу "Щасливі разом", який свого часу вважався культовим.

Виявляється, спочатку Дар'я Сагалова відмовлялася від зйомок в серіалі в образі персонажа Свєти Букіної. І причин для цього кілька.

Дар'я Сагалова, фото: скріншот з відео
Дар'я Сагалова, фото: скріншот з відео

"Ну, вона цензуру не проходила у мене. Ні вона, ні серіал, взагалі ніяк, а вони не хотіли йти зі мною на компроміс" - почала розповідь Дар'я Сагалова.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Спочатку вона попросила сценарій, щоб почитати, і вже мати уявлення, що від неї вимагатимуть режисери. На той момент дівчині було всього 18 років.

Дар'я Сагалова, фото: скріншот з відео
Дар'я Сагалова, фото: скріншот з відео

Після прочитання сценарію вона прийшла на розмову до творців серіалу, і каже, що все занадто пішло, і хотілося б переписати персонажа. Вони довго говорили на цю тему.

Дашi Сагаловiй хотілося б, щоб її персонаж був менш велелюбним, і більш одягненим, адже це, як вона вже згадувала вище, не проходить її власну цензуру.

Вмовляли режисери дівчину жодного разу по кілька годин, однак, на компроміс йти не хотіли.

"Я приходжу до них, Рік закриває кабінет на ключ, і каже:"поки ти не погодишся, я тебе звідси не випущу". І ось ця зустріч на чотири години, і я з ось цими мужиками, мені 18 років. Але, я насправді багато що віджала " - розповіла Дар'я Сагалова.

Дар'я Сагалова, фото: скріншот з відео
Дар'я Сагалова, фото: скріншот з відео

Свєта Букіна мала бути більш влюбливою, а сцени відвертішими. Протягом зйомок вона також намагалася боротися з командою, і іноді виходило.

Нагадаємо, що Наташа Корольова знайшла "царя" в особі Філіпа Кіркорова-Тарзан більше не канає

Раніше повідомлялося, що ґатунокайну тонкої талії Людмили Гурченко розкрили через роки після її загибелі-всього 48 сантиметрів

Також, Кім Чжу Рен з" гри в кальмара " від Netflix розчулила фанатів сімейним знімком