З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються дуже дивні події, прилетіли дуже "спекотні новини". Так, місцеві жителі курортної Карачаєво-Черкеської Республіки засудили туристку, яка приїхала на гірськолижний курорт Домбай.

Людей обурило те, що дівчина стала на лижі в одному купальнику, який володіє ефектом "невидимості", коротше, наряд, який в народі називають "мотузочками".

Про це стало відомо завдяки галасу користувачів соціальних мереж.

Лариса, фото: Instagram
Лариса, фото: Instagram

Невдоволення місцевих жителів викликала дівчина, яка приміряла папаху. Вона позувала на фоні гірського пейзажу тільки в купальнику, надівши традиційний головний убір. Туристка вибрала пікантну позу, вигнувши спину і спираючись на лижні палиці. Потім вона в такому вигляді прокотилася зі схилу.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Любительку незвичайних фотосесій звинуватили в неповазі до народу і оскверненні місцевих традицій і звичаїв.

Також на скандальну ситуацію відреагував перший заступник міністра туризму, курортів і молодіжної політики Карачаєво-Черкесії Артем Овчинников. Відомство складає звід правил поведінки на курортах в Республіці. І один з пунктів називається "антигромадська поведінка". Він передбачає заборону на знаходження в громадських місцях як в оголеному вигляді, так і в купальниках і в нижній білизні. Однак ці правила поки не затверджено. Заступник міністра закликав не звинувачувати дівчину за її відео і фото.

"Її ніхто не бачив. Вони там десь вибрали затишне місце зі своїм хлопцем або подругою, друзями. Вони прокотилися, зняли відео для Instagram, і все", — заявив чиновник.

Раніше повідомляли, Настя Рибка, яка звабила Дерипаску, в компанії голого чоловіка і дівчини розповіла про головні помилки в ліжку: 19 незайманок і 10 сантиметрів.

Як повідомляв Знай.yа, "Поср*ти присіла": папараці застукали в кущах за брудними справами Ірину Шейк без трусів.

Знай.uа писав, красуня народилася з унікальною талією-тростинкою - моделі з 90/60/90 позаздрять: ніхто не вірить, що вона реальна.