Ольга Полякова разом з молодшою дочкою Алісою знайшла сліди диких кабанів. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома так само як суперблондинка, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,5 мільйона чоловік, а на Тіктоку - 518,4 тисячі шанувальників. Фолловери активно коментують кожен її пост.

11 січня жінка опублікувала вдіеозапис в сторіз із зимовою прогулянкою разом з дочкою Алісою. Жінка виявила сліди кількох кабанів.

"Дивіться, пройшов зовсім недавно", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На відеозаписі вона показала дві групи слідів, які імовірно належать.

"Так, а ось сліди побільше. Серйозні такі. Видимте, теж кабанчик. І пішов кудись у болото", - повідомила українська співачка.

Нагадавши, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу.

Як повідомляв Знай.иа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.иа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".