Відома українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк показала, як приводить своє тіло в ідеальну форму після новорічних свят.

Леся Нікітюк має багатомільйонну армію шанувальників, саме тому зірка з задоволенням тішить їх новими фото, відео, цікавими новинами з особистого та професійного життя, або ж корисними порадами на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить 3.7 мільйона осіб.

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

Новий рік та Різдво вже минули, однак наслідки святкових застіль залишилися. Саме тому телеведуча Леся Нікітюк одразу оголосила боротьбу зайвим сантиметрам та поділитися своїми секретами, як швидко прийти у форму.
Відомо, що Леся Нікітюк активно займається спортом. Вона з легкістю може продемонструвати свій плаский животик та довгі стрункі ноги, однак після свят та смаколиків навіть найідеальніша фігура може зіпсуватися. Головне не засмучуватися та не затягувати з застіллями.

Скріншот stories Лесі Нікітюк
Скріншот stories Лесі Нікітюк

Тому одразу після свят Леся Нікітюк вирішила пройти курс медового масажу. Він допоможе зробити фігуру більш підтягнутою та позбутися від зайвих сантиметрів.

"Медовий масаж... Боляче, але потім задоволена", - написала Леся Нікітюк.

Нагадаємо, Леся Нікітюк "перетворилася" на бабусю на Різдво поруч зі своєю 87-річною красунею: "Яке щастя". Леся Нікітюк поділилася затишною фотографією, на якій постала разом зі своєю бабусею

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай писав, Леся Нікітюк образилася на гурт "Тату" через Надю Дорофєєву і Вєру Брєжнєву: "Непристойні бажання". Телеведуча показала, як може співати пісні знаменитої групи українською мовою

Раніше Знай повідомляв, Лесю Нікітюк кинув хлопець за 2 години до Нового року, Сергій Притула витирав шмарклі: "Було разок, що приховувати"