Юлія Саніна розповіла яким чином вона провела Новий рік і Різдво. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська виконавиця Юлія Саніна (Головань) є активною користувачів соціальної мережі. Вона радує свою значну аудиторію різними публікаціями зі свого насиченого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 660 тисяч осіб. Іноді вона спілкується з ними у форматі сторіс.

Скрін, Instagram Саніна
Скрін, Instagram Саніна

Після всіх свят 11 січня дівчина опублікувала в Instagram пост, в якому розповіла про те, як провела цей час.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Ці святкові дні я присвятила родині, синові і думкам. Споглядала, гуляла, дихала, читала, задавала собі питання. Питань завжди більше ніж відповідей. Тому іноді краще не питати, а мріяти. Тут я рідко пишу довгі тексти,всі думки для пісень. Вчора народився відмінний новий приспів. Починаємо новий рік", - повідомила вона.

Нагадавши, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу.

Як повідомляв Знай.иа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.иа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".