Настя Каменських зняла Потапа, що хропе. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. На цей час на її соцмережу підписано 5,3 мільйона осіб, які активно стежать за подробицями її творчості та особистого життя. Іноді вона спілкується з ними у форматі сторіз.

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

На різдвяні свята українська виконавиця поїхала до Мексики і постить цікаві фотографії звідти. 11 січня дівчина опублікувала фотографію Потапа, що хропе. Дружина додала звук "Бонго ча ча ча" співачки Катерини Валенте.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Мій улюблений храпунцель @realpotap🤣 😂 🥰", - підписала вона даний пост.

Фолловери розділилися в думках. Хтось поставився з гумором, а хтось висловив здивування щодо дій української співачки.

"По шапці не отримала?😂 "; "Якщо улюблений, То навіщо на весь світ висміювати???"; "Да ладно, дуже навіть музично хропе, талановито😄", - повідомляють вони.

Нагадавши, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу.

Як повідомляв Знай.иа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.иа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".