Популярна українська співачка, часта гостя багатьох телевізійних проектів, ведуча розважальних шоу Тіна Кароль, якій кілька років поспіль приписували романтичні стосунки з молдавським колегою Даном Баланом, випадково проговорилася про свою другу половинку.

Справа в тому, що на шоу "Ліпсінк батл", яке нещодавно виходило в ефір, в один прекрасний момент Маша Єфросиніна вивела Потапа і Тіну Кароль на "спекотну" розмову.

Про це стало відомо завдяки новому відео на фанатській сторінці Дана Балана і Тіни Кароль в мережі TikTok "_dan_tina".

Маша Єфросиніна, скріншот: TikTok
Маша Єфросиніна, скріншот: TikTok

Наші читачі пам'ятають, що Тіна Кароль була співведучою Олексія Потапенка на шоу "Ліпсінк батл", де допомагала реперу розібратися, що ж відбувається на сцені. А ось Маша Єфросиніна, яка теж була на сцені, вирішила поговорити про стосунки нібито Потапа і Тіни Кароль, проте співачка відразу ж заявила, що у них є другі половинки.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Потап, скріншот: TikTok
Потап, скріншот: TikTok

Звичайно, ми ж знаємо, що Потап вже щасливо живе зі своєю улюбленою Настею Каменських, а ось про Тіну Кароль ніхто нічого не знає і тільки тисячі фанатів будують свої здогади. Після цього Потап зупинився і поставив питання про те, коли ж Тіна зізнається, хто у неї є.

Тіна Кароль, скріншот: TikTok
Тіна Кароль, скріншот: TikTok

А ось коли камера шоу націлилася на саму співачку, вона ледь не втратила дар мови від такої "застереження" і почала ніяково змінюватися. Все ж Тіна Кароль так і не сказала, хто у неї "друга половинка". Для справедливості заради, судячи з виразів облич, всім, хто був у знімальній студії стало дуже цікаво.

Раніше повідомляли, Настя Каменських спустила штани, щоб похвалитися тим, що під ними: "Шикарна, але талії немає".

Як повідомляв Знай.uа, Тоня Матвієнко обняла Арсена Мірзояна і з сумом в очах попрощалася: "Вдячні".

Знай.uа писав, Наталя Могилевська зіткнулася зі старістю і готова діяти рішуче: "Продати квартиру, щоб змінити обличчя".