Легендарний спортсмен, боксер, телеведучий, актор і зірка реклам Майк Тайсон, який нещодавно розповів, як зміг витратити всі свої зароблені мільйони доларів, зробив добру справу - подав приклад молодому поклонінню. У 2017 році, тоді ще 51-річний Майк вийшов на ринг з 12-річною італійкою Мією.

Про це стало відомо завдяки ролику в YouTube-каналі "Best Little Big Shots", який отримав велику популярність, набравши мільйони переглядів.

Мія проти Тайсона, скріншот: YouTube
Мія проти Тайсона, скріншот: YouTube

Є передісторія - юна мешканка Італії дуже хотіла, просто мріяла побоксувати з легендарним боксером, поки він ще може щось зробити. І ось, під наглядом навіть не рефері, а просто ведучого шоу Майк вийшов в халаті і з капюшоном.

Мія проти Тайсона, скріншот: YouTube
Мія проти Тайсона, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

До слова, по реакції дівчинки видно, що вона до кінця не знала, що ж зараз буде. Також не знав, що буде і батько дівчинки, який сидів у залі знімального майданчика з іншими глядачами.

Далі сталося те, чого і хотіла юна спортсменка, Майк став на коліна і боксери "зійшлися". Звичайно, легендарний боксер просто приймав удари, і перемогу присудили Мії.

Мія проти Тайсона, скріншот: YouTube
Мія проти Тайсона, скріншот: YouTube

Раніше повідомляли, "Чемпіон, ти надихаєш": Хабіб Нурмагомедов і Кріштіану Роналду зустрілися заради битви поглядів.

Як повідомляв Знай.uа, Кличко заговорив про повернення на ринг: "Тайсон в 54...".

Знай.uа писав, Хабіб Нурмагомедов опинився в гостях у Майка Тайсона: "Легенда".