Відома українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк похизувалася спокусливим фото та розкішною фігурою.
Леся Нікітюк має чимало шанувальників, саме тому зірка намагається часто тішити їх новими фото, відео, цікавими новинами з особистого та професійного життя або ж корисними порадами на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить 3.7 мільйона осіб.
Цього разу вона вирішила поділитися новим спокусливим фото. Леся Нікітюк позувала лежачи на ліжку у нижній білизні чорнового кольору та колготками у тон. Свій образ зірка доповнила стильним годинником.

Фото зі сторінки Леся Нікітюк
Фото зі сторінки Леся Нікітюк

"Ніколи нічого собі не жалійте, хтось поїхав відпочивати на острови, я зробила простіше, за такі самі гроші купила собі колготки😌", - зазначила Леся Нікітюк.

Фанатам Лесі Нікітюк сподобалося її нове фото, саме тому вони прийнялися залишати для неї десятки коментарів.

"Справжня жінка! Як порвуться не викидай - цибулю поскладаєш в колготи😂", "У кожного свої пріоритети 👍", "На відпочинок поїхав і приїхав, а колготки довго будуть служити ☝Можливо 😂", "На житомирській фабриці 🧦можна було такі самі дешевше взять 😂", "Круто 😎 ", "Я закоханий🐯", "Леся Ви вогонь. 🔥🔥🔥🔥", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Леся Нікітюк застогнала у сильних руках просто на камеру: "Боляче, але потім задоволена". Леся Нікітюк показала, як швидко позбутися зайвих сантиметрів після новорічних свят