Найгірша дівчинка російського шоубізу, співачка Анна Плетньова, прийшла в гості на проект "Олена, блін!".

Співачка вперше розповіла про страшну аварію чоловіка, про успіх і конфлікти в групі «Вінтаж», а також про бажання народити четверту дитину.

Ведуча також поцікавилася, чому Плетньова пропала з рейтингу найсексуальніших жінок і за що буллили її двох дочок в школі.

Зокрема, співачка пояснила, чому не показує своїх дітей у соцмережах.

"Я щаслива, що не робила цього. Зараз, коли діти підросли ... діти реально страждають. При тому, що я не показувала пологи, скандали, дві мої дочки зізналися, що їх буллили в школі. "До нас підходили, показували мої фото і говорили, що це твоя мама»... запитували, чи можеш ти так роздягнутися. За те, що гола мама. Я не знала, як на це реагувати», - зізналася співачка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вона також розповіла про секс-образи і відверті вбрання на сцені.

"Це було випадково. У моєму випадку це було органічно. Мені більше йде роздягатися, ніж одягатися... я почала виходити на сцену в сукнях, без батоги, і це було неорганічно. "Ну що, дітки, зараз я вас отшлепаю!». Ми були одні з перших, потім це стали робити все», - ділиться співачка.

Про любов до Володимира Преснякова і візуалізацію мрії.

"Мені було 10 років, і я закохалася в Вову Преснякова до усрачки. І вирішила, що я стану співачкою, щоб з ним стояти на одній сцені. І щоночі, я бачила ці картинки. У мене досі мурашки. Я хотіла народити від нього 5 дітей", - згадує актриса.

Вона зустріла Преснякова в літаку багато років по тому, в компанії Олени зосімової.

Дівчина набралася сміливості і запропонувала Преснякову заспівати разом на концерті. І він погодився.

Вона поділилася, як дізналася про страшну аварію чоловіка. Про ДТП написав телеграм-канал, а потім під час концерту їй сказали, що чоловік розбився. Незважаючи на стрес, їй довелося виходити на сцену.

Плетньова також поділилася про чутки про свої стосунки з жінкою і як її збезчестили уві сні.

«У Пітері, жили в гуртожитку, в одній кімнаті 36 жінок. Ми прекрасно проводили час, пили горілку з горла, варили гречку кип'ятильником. В якусь нось я прокидаюся від того, що на мені лежить жінка, Гола. Я її не знаю. І вона кінчає, а я спала. Мене збезчестили в поза. Вона ще й не дуже симпатична, з величезними грудьми. І вона кінчає, а я ще й не почала...Так я позбулася невинності... це було несподівано і страшно", - ділиться співачка.

Нагадаємо, що у родині солістки "Вінтаж" Анни Плетньової сталася трагедія: розбився в ДТП відразу після концерту.

Раніше повідомлялося, що Настя Івлєєва зняла обручку, але одягла весільну сукню разом з Данею Мілохіним