Екссоліст гурту "Корні" тривалий час був улюбленцем дівчат в 2000-х.шанувальниці чергували під вікнами, і кидали в нього нижню білизну навіть не підозрюючи про те, що він одружений. При цьому, жінка була значно старшою.

Зі своєю майбутньою дружиною він познайомився на роботі, і Олена стала директором колективу "Корнi", скрізь їх супроводжувала.

Спочатку у них було багато непорозумінь, але, в один момент Олександр Асташонок сильно захворів, і Олена проявила турботу.

Олександр Асташенок, фото: особистий архів
Олександр Асташенок, фото: особистий архів

"Тут я подивився на неї з іншого боку. Свої стосунки ми приховували. Так, в контракті не було пункту "не одружуватися і не заводити дітей". Але було розуміння, що з точки зору розуміння бойзбенда це неправильно. Існувало негласне правило-ти повинен бути самотній і в пошуках чистої любові", - згадував пізніше соліст.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

У них почався роман, і Олександр зрозумів, що це саме та жінка, від якої він хоче дитину.

Олександр Асташенок, фото: особистий архів
Олександр Асташенок, фото: особистий архів

"Вона говорила, що я роблю велику дурість, що мені потрібна свобода і концерти. А я на відповів:"тебе ніхто не питає, Я хочу дитину". Після цього зрозумів, що треба робити пропозицію" - продовжив розповідь він.

Різниця у них була приблизно в 14 років, але, це не завадило побудувати прекрасну сім'ю.

"Я заохочувала цей роман, але відмовляла його від одруження. Саша мені дуже-дуже подобався, я захоплювалася його якостями як чоловіки, як вихованої людини, романтика. Я трохи старший, але психолог Лабковський говорить про три "в", які не мають впливу на відносини: вік, вага і зовнішність" - вже розповідає Олена.

Коли він зробив їй пропозицію руки і серця, то вона сильно злякалася. Вона вже радилася раніше з подругами стосовно цього, так як відчувала, що цьому судилося статися. Всі були за, адже це любов, і зовсім неважливо, скільки це триватиме.

У 2004 році вони зіграли весілля і народили дочку, яку донині виховують удвох. Ось вона, справжня любов.

Нагадаємо, що Мікелле Морроне з " 365 днів "відморозив корнішончики заради чоловіка і засвітив кільце:" Кекс і..."

Раніше повідомлялося, що помер один з братів-близнюків Богданових, які були відомі спотвореною зовнішністю після пластики

Також, "Обитель зла": старша дочка Мілли Йовович "занурила" публіку в минуле