Дружина футболіста Олександра Зінченка Влада Седан періодично ділиться фотографіями свого проведення часу з чоловіком або без нього.

У них є дві собачки, а також Малятко Єва, яка народилася 1 серпня 2021 року. Під час перерв Олександра у виступах за "Манчестер Сіті" в АПЛ, вони дають інтерв'ю і гуляють разом. Якось Влада заявляла, що Зінченко зовсім не хоче її фотографувати - ця тема для їхньої родини табу.

Олександр Зінченко і Влада Седан. Фото: football.ua
Олександр Зінченко і Влада Седан. Фото: football.ua
Олександр Зінченко і Влада Седан. Фото: football.ua

І зараз журналістка виклала один кадр на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 550 тисяч людей, щоб описати, як пройшов її п'ятничний день. Після відпочинку в Нью-Йорку дівчина повернулася в Манчестер, Великобританія і потрапила в італійський ресторан San Carlo Bottega. Можна помітити, що вона дотримується класичного стилю - на ній піджак. А на столі тарілка спагетті з мідіями, шампанське.

"It's Friday day💃", - пише Влада Седан в публікації.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Олександр Зінченко і Влада Седан, фото: Instagram
Олександр Зінченко і Влада Седан, фото: Instagram

"Неперевершена😍", "Немає слів, описати вашу красу", "Влада, яка ж ти красива, і у мене навіть слів немає описати цю красу?", "Чесно кажучи, від вас дуже важко відвести погляд", - пишуть користувачі в коментарях.

У суботу "Манчестер Сіті" грає з "Челсі" о 14:30 за київським часом.

Нагадаємо, зірка "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко зізнався, що витворяє з ним Влада Седан: "Пилососить і полірує"

Як повідомляв "Знай.ua", Влада Седан знайшла "тріщину" в почуттях Олександра Зінченка - ніколи не любив: "Тема табу в нашій родині"

Знай.ua писав, дружина Олександра Зінченка Влада Седан зворушила ніжністю з донькою: "Двоє чарівних янголят"