Нещодавно відома актриса Ксенія Мішина дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про стосунки з Олександром Еллертом. Зірка зізналася, що у неї є почуття до цієї людини, проте є моменти з якими не готова мириться.

Ксенія Мішина на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 850 тисяч осіб розповіла, як важливо жінці не терпіти у відносинах, і не прогинатися ні перед ким.

Фото зі сторінки Ксенії Мішиної
Фото зі сторінки Ксенії Мішиної

"Перш за все я побачила дуже потужну підміну понять компроміс і прогин. У нас жінки так бояться бути одні, що готові терпіти. Терпіти неповажне ставлення, фінансову залежність, відсутність емоційної близькості, і поваги з боку партнера. Такі не тільки терплять, але і впевнені, що повинні бути хорошими, поступливими, зручними. Частина цих жінок не готові нести за себе відповідальність, і від безвиході на руках з дітьми несуть цей хрест, забуваючи про себе", — зазначила Мішина.

Актриса зазначила, що часто через страх залишитися одній, жінка готова йти на все, і виправдовувати компромісом навіть найжахливіші ситуації. Як вважає Мішина, в компромісі немає тих, хто програв, є рішення, яке в підсумку призводить до щасливого результату для двох.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"А все інше це - маніпуляції, яким жінки просто не здатні протистояти. І звичайно ті, хто вирішують жити інакше, стають просто червоною ганчіркою. Люди не виносять того, що нагадує їм самим про їхні проблеми. Виходить, що якщо вас бомбить від мене вам треба щось поміняти у своєму житті", - підсумувала вона.

Нагадавши, колишня "Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, до кого її ревнував Олександр Еллерт і зраджував їй: "Саша позбавив мене невинності"

Також Знай писав, Ксенія Мішина скористалася магією, щоб знайти заміну Олександру Еллерту: "майбутня любов". Українська актриса показала, як проводить вільний час після Нового року

Раніше Знай повідомляв, Ксенія Мішина відверто про виховання сина, зведеного брата і Пригоди в психлікарні: "нехай мене колють"