72-річна Алла Пугачова - дуже популярна радянська естрадна виконавиця, що стала "символом російської жінки".

Вона вже довгі роки перебуває одружена з гумористом Максом Галкіним. Останнім часом вона практично не з'являється на людях, ймовірно, через вік і небезпеку пандемії коронавірусу (COVID-19), яка дуже плачевно обходиться з людьми пенсійного віку. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 3 мільйонів чоловік, Алла періодично викладає будь-які публікації. Але зараз пропонуємо повернутися на рік раніше, до випуску "Музикаліті", в якому Пугачова взяла участь разом з Бастою.

Максим Галкін і Алла Пугачова, фото: Instagram
Максим Галкін і Алла Пугачова, фото: Instagram

У якийсь момент Макс Галкін включив гостям пісню Скриптоніта "Москва любить...". Вони удвох відгадали, що це саме казахстанський виконавець. Але Алла не стрималася.

"Я хочу тебе слухати, я хочу тебе зрозуміти... кожне слово. Скриптоніт. Чого мені 100 разів Слухати або з папірця дізнатися текст і потім підспівувати. Я хочу відразу зрозуміти, хто співає таким тембром, хто настільки сексуальний і як він це все вкрадливо співає", - зазначила вона.

@skryp

Видео на миллион! Всем любви и добра🔥❤️ #скриптонит #skryp

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще
♬ Do It To It - ACRAZE

"Ви бачили реакцію Галкіна? Мені здається, вони обидва його хочуть, він аж сам завівся", "Через реакції Галкіна тепер я хочу стати Скриптонітом", "Вона хотіла викликати ревнощі, а цей В роль увійшов", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Максим Галкін показав запальний "гопак" дочки - Алла Пугачова не стрималася і влетіла на танцпол

Як повідомляв "Знай.ua", Алла Пугачова проігнорувала Різдво з давньою подругою, Галкіну довелося віддуватися за двох: "чому Макс?"

Знай.ua писав, Максим Галкін спростував те, що Алла Пугачова його мама - допомагали психологи: "ми рівні"