Володимир Дантес опублікував спільну фотографію з Надею Дорофєєвою з місця спільного відпочинку. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Чоловік відомої української співачки і екс-солістки групи" Время и Стекло " Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережах. На ньому у нього набагато менше передплатників, ніж у дружини, проте пости Дантеса активно коментуються і лайкаються. Зокрема, на Instagram Дантеса підписано 641 тисяча фоловерів, а на Тікток - 87 тисяч.

Як відомо, український співак разом зі своєю дружиною Надею Дорофєєвою поїхали на мексиканськи відпочинок в Тулум і регулярно публікують знімки з узбережжя Карибського моря.

16 січня Володимир Дантес показав спільну фотографію з дружиною.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Я готовий цілувати пісок по якому ти ходила... але там водорості, тому поки не буду", - повідомив він.

Нагадаємо, раніше Юрія Ткача з " Квартал 95 "пов'язали копи:" ви нічого не доведете!" Артист опублікував дивне відео, в якому він сидить в автомобілі патрульної поліції.

Також ми писали Регіна Тодоренко відростила пишні вуса: крутіше Павла Зіброва.

Знай.ua писав, приймальня дочка Потапа показала зовсім юну маму Ірину Горову: народила в 19 років

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"