Відомий український телеведучий Дмитро Комаров, автор шоу "Світ навиворіт", вирішив розповісти про нову експедицію, в яку вони зібралися відправитися.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно він розповідає про свої поїздки в екстремальні країни, і цей не став винятком.

"Колумб Америку відкрив. А ми Вам відкриємо Колумбію🙌 в новому сезоні-одна з найнеймовірніших країн Південної Америки. Що ми знаємо про Колумбію? Перша асоціація-Пабло Ескобар і кава (Колумбія - третій у світі виробник кави). У багатьох місцях Колумбії небезпечно, але при цьому країна фантастично красива. Це справжня мрія для будь-якого дослідника, шукача пригод. Місце, де ще збереглися місця, здатні дуже реалістично занурити вас в атмосферу фільмів про Індіана Джонса" - йдеться в повідомленні під постом.

Це країна, де є найкращі і дорогі в світі смарагди. Саме про Колумбію новий випуск, і як зазначив Дмитро Комаров-це тепер його улюбленець.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Вони покажуть глядачам різні Колумбії, в яку кожному захочеться поїхати хоч раз в житті. Також, вони покажуть Колумбію, в яку їхати небезпечно, і Колумбію, про яку не чули раніше.

"P. S. А, ну як я міг не написати. Шакіра-колумбійка. А ще легендарний художник Фернандо Ботеро (ви напевно бачили його найзнаменитіші роботи - скульптури жінок з пишними формами). І автор роману "Сто років самотності" Габріель Гарсіа Маркес теж колумбієць. Країна неймовірна. Люди неймовірні. Буде ненудно. Колумбія кличе. Пригоди починаються " - продовжив Дмитро Комаров.

Нагадаємо, що після зміни зустрічає чоловік Іван: Дмитро Комаров з" Світу навиворіт "випитав у" нічного метелика " все про її роботу

Раніше повідомлялося, що Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" подарував коханій намисто людожерів, але Настю Каменських не "задовольнив"

Також, дружина Діми Комарова Олександра Кучеренко похвалилася результатом зустрічі з чемпіоном: мокренька.