Ярослава Притула, більш відома під псевдонімом Slavia, продовжує відпочивати на Кубі, в північній частині Карибського моря.

Нескінченне сонечко, білосніжні пляжі, прозора водичка, спекотна країна - це те, чого і бажала виконавиця, щоб новорічні канікули були проведені з максимальним комфортом. Вона, як і багато інших зірок шоу-бізнесу, вирішила відпочити поза Україною, навіть не думаючи про Карпати. Різноманітні фотографії та відео з'являються на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 20 тисяч осіб.

Slavia, фото: Instagram
Slavia, фото: Instagram

"Куба це машина часу. З чим асоціюється Куба? Ром, сигари, ретрокари. Музика, танці, Че Гевара. Це була чудова прогулянка на ретро автомобілях", - пише Ярослава в публікації.

На першій фотографії вона постала з яскравою машиною на тлі. Далі на відео показала, як одна з таких красунь під'їжджає максимально близько. Кабріолетів там ціле безліч.

Slavia, фото: Instagram
Slavia, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Приємного, незабутнього відпочинку", "Красуня", "Яка ти класна", "Тобі тут ніби 18 років, очі горять від щастя, молодці так тримати", "Я з вами на Кубу в одному літаку летіла", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, колишня Дзідзьо Slavia сховала під скелю засмаглі ніжки і гарненько намокла: "Це те, навіщо я прилетіла"

Як повідомляв "Знай.ua", Slavia опинилася в будинку кумира мільйонів - такий же бородань, Як Дзідзьо: "Все залишилося недоторканним"

Знай.ua писав, Дзідзьо приготував святковий стіл до Різдва, навіть куті наварив: але, після розлучення Slavia нічого не спробує