Українська акторка і телеведуча, щаслива дружина і мама Ольга Сумська любить радувати свою значну армію шанувальників різними постами з особистого і професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 715 тисяч чоловік.

Ольга Сумська розмістила яскраві фотографії з нового випуску шоу "Твій день" від телеканалу 1+1, частою гостею якого вона є. На знімку зібралися всі ведучі програми - Стася Ровінська, Володимир Рабчун, Руслана Писанка, Тимур Мірошниченко та Костянтин Грубич.

Скріншот з Instagram, Ольга Сумська
Скріншот з Instagram, Ольга Сумська

У підписі до кадру Сумська зазначила, наскільки теплим і яскравим був ефір і похвалила всю команду телеведучих. Сама артистка на фото виглядає щасливою і веселою.

"Такий теплий,яскравий ефір разом з блискучою командою програми "Твій день" на 1+1!Яскрава команда!🧡" - написала Ольга.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Шанувальники приєдналися до слів артистки і подарували їй парочку приємних компліментів.

Коментарі - instagram.com/olgasumska/
Коментарі - instagram.com/olgasumska/

Коментарі - instagram.com/olgasumska/
Коментарі - instagram.com/olgasumska/

Раніше ми писали про те, що Ольга Сумська та Віталій Борисюк на галявині кохання в Карпатах показали справжні почуття: про таке мріє кожен

Нагадаємо, що Ольга Сумська похвалилася своїми вміннями, вразила навіть доньку: "Справжня насолода"

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська зізналася, чому Віталій Борисюк відправився спати окремо від неї: "Вперше за 10 років"

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська показала, що діється з Віталієм Борисюком поруч з нею - гарчить і дряпається: "Грайлива киця"