Відома українська ведуча і співачка Даша Астаф'єва не так давно розлучилася зі своїм хлопцем, і раптом вона вирішила розповісти, що робити, якщо у Вашому житті з'явився му*ак.

Це все було в рамках однієї з програм шоумена Олексія Дурнєва на YouTube-каналі, а потім ще й на сторінці чоловіка в соціальній мережі TikTok.

Даша Астаф'єва дала поради своїм прихильницям, що робити, якщо у Вашому житті з'явився неправильний чоловік.

"Нічого не терпіть. І ще не терпіть му * аків. Можна і повозитися, працюють професіонали " - каже неоднозначно Даша Астаф'єва.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Олексій Дурнєв відповів, що з такими хлопцями можна трохи повозитися, щоб мабуть спробувати виправити його. Але, якщо не вийде, то відразу потрібно прощатися.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Подивилася випуск! Посміхаюся досі!";

"Дашуля🥰 🥰 🥰 снилася мені сьогодні 😁";

"Кращий �😂😂😂�".

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Варто відзначити, що Даша Астаф'єва була п'ять років разом з бізнесменом Артемом Кімом. Однак, вони все ж розлучилися через проблеми, які супроводжували їх практично весь період.

"Я можу розповісти, що тепер красива самотня жінка. Ми з хлопцем залишилися друзями, як і всі нормальні люди" - розповідала дівчина.

Артема Кіма підозрювали в розкраданні державних коштів на суму майже 27 мільйонів гривень при тендері на закупівлю техніки Південноукраїнською атомною електростанцією, директором якої був його батько Віссаріон Кім. Але незважаючи на час Даша продовжувала його підтримувати.

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва розсунула ніжки після поцілунку з Андрієм Данилком, але забула трусики

Раніше повідомлялося, що Даша Астаф'єва розійшлася з бойфрендом після "криміналу" і судів

Також, Даша Астаф'єва в одному халатику оголила декольте і захотіла на ручки