Олена Крістіна-Лебідь заінтригувала українців кадрами нового випуску"Аферисти в сітях". Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соцмережі.

Відома українська телеведуча програми "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 300 тисяч передплатників. Іноді вона спілкується зі своєю аудиторією у форматі сторіс.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

17 січня телеведуча опублікувала пост в соціальній мережі Instagram, в якому показала уривок з нового випуску "Аферисти в мережах". У підписі до запису вона зазначила, що новий випуск передачі слід очікувати в травні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Ексклюзив!🔥 🔥 🔥Кадри нового сезону!🤟 🤟 🤟 Ось так ми всі увірвалися в робочі будні 😂 😂 😂 а новий сезон, так, буде!🤟 А то, після вчорашнього мого відео, багато хто не почув 🙈 🙈 🙈 у травні новий сезон «Аферисти в мережах»🔥 🔥 🔥", - повідомила вона.

Олена-Христина Лебідь, фото з Instagram
Олена-Христина Лебідь, фото з Instagram

На відеозаписі можна побачити, як телеведуча в компанії незнайомого чоловіка робить дивні вправи. "Взяли уявну сокиру і..",- каже чоловік і робить рубають руху двома руками. Жінка повторять їх.

Раніше ми писали про те, що Олена-Крістіна Лебідь "вкрала" дещо у Андрія Данилка, Розенко оцінить: "оновлена Вєрка Сердючка"

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь наковталася віскі і зіпсувала Павлу Розенку нервишек: "П'яна в мотлоху"

Як повідомляв Знай.uа, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь перетворилася на ельфійку і "натякнула" на лікарню: "лікування примусове"