Популярний український телеведучий "Всюди Люди" і "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", а також багатодітний батько, Анатолій Анатоліч часто радує багатотисячну аудиторію інформативними публікаціями в своєму Instagram.

Анатолій успішно реалізувався не тільки у творчій кар'єрі, а й в особистому житті. У телеведучого є любляча дружина, двоє прекрасних доньок і син, якому немає і року. Артист часто розміщує фото своїх рідних людей і ділиться сімейними моментами з шанувальниками.

Фото зі сторінки Анатолія Анатоліча
Фото зі сторінки Анатолія Анатоліча

Анатоліч знову опублікував знімок зі своїми найріднішими людьми - цього разу на знімку постала його старша донька Аліса і син Ніл. У кадрі дівчинка тримає крихітні ручки свого брата, трепетно тримає його в обіймах і щасливо посміхається. На фото неозброєним поглядом видно, як сильно вона його любить.

У підписі до фото телеведучий похвалився тим, щоб вони з дружиною Юлою створили повноцінну сім'ю і їх дітям ніколи не буде нудно або самотньо втрьох.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Я ось ріс сам в сім'ї, у мене не було старшої сестри або брата. У Ніла є сестри, а у Аліси є молодша сестра і брат. У Лоли є і старша сестра і молодший брат. Коротше, ми зібрали всі можливі варіанти 👌😉", - написав Анатоліч.

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч розбив Різдвяні мрії українців про безбідне життя: "Потрібно..."

Як повідомляв Знай.uа, Анатолій Анатоліч розповів, про що мріяв в юному віці - про дружину і дітей ні слова: "Я дуже хотів..."

Також портал Знай.uа писав, що Анатолій Анатоліч зважився на відвертість про свою сім'ю, до цього схильні більшість чоловіків: "Перестає тобі належати"