Відомий український боксер Олександр Усик дав відверте інтерв'ю, в якому розкрив деякі секрети свого життя. Зокрема, поговорили про кар'єру і про особисте життя чоловіка.

Нове, велике інтерв'ю вийшло на YouTube- каналі Маші Єфросиніної, куди вона регулярно запрошує знаменитостей пройти іспит на відвертість.

Цього разу під прицілом камер і особистих розмов опинився Олександр Усик. Спочатку в бліці Маша у нього запитала, що станеться, якщо на вулиці відкрито почнуть чіплятися до його дружини, і в цей момент він би перебував в іншій країні не знаючи мови.

Олександр Усик, фото: скріншот з відео
Олександр Усик, фото: скріншот з відео

Він відразу ж згадав ситуацію, яка сталася з ними в Іспанії. Було це в 2018 році, і у чоловіка трапилася травма ліктя, довелося затриматися в Барселоні ще на кілька днів, і вони прогулювалися по місту.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Поки Олександр закривав квартиру, дружина пішла попереду, і за нею пішла компанія молодих хлопців, які пильно дивилися на нову курточку відомого бренду, яку днями їй подарував боксер. Він обігнав їх, і запитав які у них проблеми, на що вони трохи почали конфліктувати.

"Я думаю, що якби така ситуація була, то емоційно я міг би завдати удару одному з цих людей. Люди намагаються це зробити, а я не звертаю уваги. Я працюю над собою. Я розумію, що якщо я відповім, то я дам привід своєї слабкості. Елементарно, не читайте нічого про себе " - розповідає Олександр Усик.

Олександр Усик, фото: скріншот з відео
Олександр Усик, фото: скріншот з відео

Далі Марія запитала у нього три улюблених спогади про Крим. Останній раз він був там з дружиною два роки тому, до пандемії. Вони вирішили подорожувати Україною.

"Мій район. Євпаторія. І Алушта Спартак - це тренувальна база, на якій було нереально круто. Я дуже обожнюю Крим " - каже чоловік.

Нагадаємо, що Олександр Усик відсвяткував 35-й день народження, одягнувшись "не за розміром"

Раніше повідомлялося, що боксер Олександр Усик здивував вибором професії після закінчення кар'єри

Також, Олександр Усик попросив вибачення перед українцями на честь Різдва та Ісуса Христа