Відомий український боксер Олександр Усик дав велике відверте інтерв'ю, в якому розповів більше про себе і своє особисте життя.

Вийшов ролик на YouTube- каналі Марії Єфросиніної, яка регулярно запрошує популярних людей, щоб ті здали іспит на відвертість, і відповіли на питання, які цікавлять громадськість.

Спочатку він вирішив розповісти про знайомство зі своєю дружиною. Сталося це ще в школі, коли йому було 15 років, а Каті 13 з половиною. Боксер писав їй вірші, і проводжав додому.

Олександр Усик, фото: скріншот з відео
Олександр Усик, фото: скріншот з відео

"Спочатку у нас це було типу "привіт, подружка, брат, сестра". Міг провести її додому, і сам йшов додому. Це просто на дружній основі. Потім, вона мені подобалася, я почав проявляти симпатію, провести погуляти " - каже чоловік.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Потім він запропонувала їй почати зустрічатися, і дівчина сказала, що якщо він виграє змагання, то буде. А боротьба була складна, і перемогу присудили тоді іншому, але, Катя все ж відповіла взаємністю боксеру.

Про весілля в майбутньому вони не сказали нікому, просто попросили батьків приїхати в Крим. Йому за 3 місце в змаганнях заплатили 10 тисяч доларів, а на той час це були космічні гроші, і вони вирішили організувати на них весілля, а на решту грошей був куплений будинок для батьків.

Олександр Усик, фото: скріншот з відео
Олександр Усик, фото: скріншот з відео

У 9 років він практично рік пролежав в лікарнях, і все після двосторонньої пневмонії. Мама тоді сильно переживала, і всі гроші відкладені йшли на лікування.

Далі вони вирішили заговорити про те, як влаштовують з дружиною романтичні вечори.

"Найкрутіший романтик у нас це не Ресторани. Тому що в ресторани прийди, це мінімум там п'ять фотографій зроби, все інше. Найкрутіший романтик це ми замовляємо раки, пиво, і ми з Катериною удвох включаємо серіал, і сидимо на кухні рубаємо раки. Так буває " - розповідає з посмішкою Олександр Усик.

Нагадаємо, що Олександр Усик попросив вибачення перед українцями на честь Різдва та Ісуса Христа

Раніше повідомляється, що боксер Олександр Усик здивував вибором професії після закінчення кар'єри

Також, Василь Ломаченко відправив олімпійське золото в Росію для великого подарунка