Син лідера "Дизель Шоу" Єгора Крутоголова, дворічний Макс пробувався на головну роль в новому сезоні популярного серіалу "Папаньки". Але його молодший син виявився занадто дорослим для своєї першої ролі. Все ж Крутоголов не виключає, що Макс піде по його стопах.

" Так, ми пробували Макса на роль мого екранного сина Борі, але він виявився занадто дорослим для цієї ролі. У нас ніякого блату — вибрали того, хто краще за всіх у мене сидів на руках і тусувався", — розповів Єгор Крутоголов, передає прес-служба "Дизель шоу".

Єгор Крутоголов з сином, фото "Дизель шоу"
Єгор Крутоголов з сином, фото "Дизель шоу"

Все ж лідер "Дизель шоу" не виключає, що його син стане актором. Якщо у нього дійсно виявиться акторський талант, то Крутоголов готовий допомагати йому його розвивати.

"Якщо у нього буде акторський талант, і йому самому це буде подобатися — будь ласка. Я буду тільки "за" такий розвиток сюжету. І допоможу, чим зможу", - каже гуморист.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Єгор Крутоголов з сином, фото "Дизель шоу"
Єгор Крутоголов з сином, фото "Дизель шоу"

За словами Крутоголова, головний його принцип у вихованні дітей-прислухатися до їхніх бажань. Він і сам живе тільки за таким принципом.

Єгор Крутоголов з сином, фото "Дизель шоу"
Єгор Крутоголов з сином, фото "Дизель шоу"

"Особисто я б не став займатися ніяким іншим бізнесом, крім мені зрозумілого шоу-бізнесу. Для іншої сфери потрібні певні знання. Але я не відкидаю цю ідею - можливо, колись спробую щось новеньке. Але поки для цього потрібно гарненько попрацювати - зібрати стартовий капітал", - вважає Крутоголов.

Нагадавши, Єгор Крутоголов з "Дизель шоу" зустріне Новий рік в компанії красунь: "дружина не ревнива"

Також Знай писав, учасниця "Дизель шоу" Вікторія Булітко в купальнику заткнула за пояс Анастасію Волочкову просто в лазні: "Вони справжні"

Раніше Знай повідомляв, Єгор Крутоголов з " ДизельШоу "показав кохану дружину, але її де в чому запідозрили:"віддайте". Чоловік вибухнув теплими словами на адресу своєї дружини