Адвокат Степаненко розкрив подробиці розлучення Євгена Петросяна та Олени Степаненко. Про це повідомляє телеграм-портал Зірки шоу-бізнесу.

У 2018 році громадськість вразило гучне розлучення двох артистів Євген Петросяна та Олени Степаненко після тридцяти трьох років шлюбу. Пара дуже довго ділила спільне майно в 13 мільйонів доларів. Згодом російський артист одружився на своїй помічниці Тетяні Брухунової, яка молодша за нього на тридцять один рік. Два роки тому у них народилася дитина.

Євген Петросян, скріншот з відео
Євген Петросян, скріншот з відео

Відзначимо, що між Петросяном і Степаненко були напружені відносини в суспільстві. Нещодавно адвокат Степаненко висловилася про стосунки.

Олена Степаненко, скріншот відео
Олена Степаненко, скріншот відео

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Ми дійсно дуже довго мовчали, терпіли той потік брехні, який йшов на Олену Григорівну. Вона зберігала його ділову репутацію, вона не паплюжила його як людину. не сказала взагалі жодного поганого слова. Їй дуже боляче зараз, дуже боляче усвідомлювати, що Євген Ваганович дозволяє собі дружину ось так дискредитувати в суспільстві", - повідомила вона.

Раніше повідомляли, Молода дружина Євгена Петросяна прийшла в театр з "волохатими" ногами і показала їх усім: "я щаслива".

Також портал Знай.иа писав, що Регіна Тодоренко опинилася в лікарні після" кращого "побачення з Владом Топаловим:" найбільше переживаю за...

Крім цього, портал Знай.иа повідомляв, що Анна Неплях після поразки на" Міс Всесвіт "змінить професію на" серйозну":"вроджене почуття справедливості". Дівчина назвала плани на майбутній рік. Там нічого матеріального-хоче розвиватися внутрішньо.