Фото зі сторінки Маші Єфросиніної
Фото зі сторінки Маші Єфросиніної

Нахаба схопив Машу Єфросиніну за п'яту точку

Як заявила телеведуча, під час їх прогулянки по нічному Амстердаму до неї пристав афроамериканець. Чоловік, немов доблесний воїн, вирішив заступитися за свою жінку і поліз у бійку. Але, сили були нерівні - він пішов на 12 осіб. На щастя, поліція була неподалік і буквально врятувала життя чоловікові.

Андрій Макаревич та Ейнат Кляйн
Андрій Макаревич та Ейнат Кляйн

68-річний Андрій Макаревич знову стане батьком - четверта дружина рокера з "Машины времени" вагітна

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відомий 68-річний російський рок-музикант Андрій Макаревич вперше підтвердив, що його нова дружина Ейнат Кляйн, яка молодша за нього на 30 років, вагітна.

Фото зі сторінки Романа Сасанчина
Фото зі сторінки Романа Сасанчина

Переможець "Голос країни" Роман Сасанчин розчулив першою зустріччю своїх батьків з онукою

Нещодавно переможець проєкту "Голос країни" 19-річний Роман Сасанчин став батьком. У співака і його дружини Іванки народилася донька. Після народження крихітки артист вперше познайомив її з дідусем і бабусею.

Черга в секонд, кадр з відео
Черга в секонд, кадр з відео

Українці взяли "штурмом" черговий секонд - натовп змітав все навколо, навіть охоронця

З міста Дніпро прийшли доволі тривожні новини, які змусять задуматися багатьох українців в будь-якому місті нашої країни, а можливо, навіть і за межами нашої держави. Справа в тому, перехожі зняли, як натовп штурмом взяв магазин "секонд-хенд" в день завозу. Люди з такою силою накинулися на відкриті двері, що ледь не збили охоронця з ніг.

Ополонка, фото ілюстративне: ternopoliany.te.ua
Ополонка, фото ілюстративне: ternopoliany.te.ua

Українець занурився в ополонку на Водохреща і не виринув назад: життя чоловікові врятувати не вдалося

У Київській області чоловік потонув під час купання в ополонці, трагедія трапилася в селі Крушинка. Учасник обряду хрещення пірнув у крижану воду і не зміг більше виринути.