Новини із зіркового сімейства Костянтина Меладзе. Так, його 17-річна донька Лія несподівано для багатьох фанатів тата пройшла відбір у вокальне шоу. Тепер дівчинці належить пройти "сліпі прослуховування".

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

Лія Меладзе, фото: Instagram
Лія Меладзе, фото: Instagram

Відомо, що українська версія шоу "Голос" вийде в ефір каналу "1+1" вже 23 січня. Відомо, що однією з конкурсанток стала представниця сім'ї Меладзе.

Лія зізналася, що мріяла про участь у проєкті з дитинства, вона кілька років набиралася досвіду і професіоналізму. Знаменитий батько підтримав її. Дівчина розповіла про напуття, яке отримала від Костянтина Меладзе.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Костянтин Меладзе, скріншот: Youtube
Костянтин Меладзе, скріншот: Youtube

"Мій батько задовго до подачі заявки знав, що я хочу спробувати себе саме на цьому шоу, і навіть дав мені пораду — бути собою. Щороку я хотіла прийти на сліпі прослуховування, але мій перфекціонізм не давав мені цього зробити. Я дуже багато часу працювала, щоб показати себе, самовдосконалювалася. Дуже хочу, щоб "Голос країни" став початком моєї боротьби зі страхом неідеальної себе", - зізналася Лія.

Зіркова дочка пішла по стопах Костянтина. Лія з дитинства займається вокалом. Меладзе перемогла в деяких міжнародних конкурсах. Представниця знаменитої музичної династії навчалася у Великобританії, а зараз планує отримати спеціальність саунд-продюсера в одному з університетів США. Племінниця Валерія Меладзе була солісткою групи FAR FOR.

Лія Меладзе, фото: Instagram
Лія Меладзе, фото: Instagram

Юна артистка поділилася емоціями від участі в сліпих прослуховуваннях.

Лія Меладзе, скріншот: YouTube
Лія Меладзе, скріншот: YouTube

"За все життя я зробила багато неймовірних речей, виступала на великих сценах, знімалася в багатьох відеороботах, але нічого крутішого, ніж сцена "голосу", у мене ніколи не було. Була як уві сні", - каже дівчина.

Варто нагадати нашим читачам,що Лія - донька Костянтина Меладзе від першого шлюбу, з Яною Сум. Подружжя розлучилося в 2013 році. У Костянтина також є 21-річна дочка Аліса і 16-річний син Валерій. На відміну від молодшої сестри Аліса веде непублічний спосіб життя, вона захоплюється візажем і фотографією.

Раніше повідомляли, Віру Брежнєву задовольнили краще, ніж це може Костянтин Меладзе: "душею і тілом".

Як повідомляв Знай.uа, Віра Брежнєва зізналася, чим для неї закінчився кастинг в "ВІА Гру": знімалася в "полуничці"?

Знай.uа писав, Анна Седокова роздяглася прямо посеред сніданку, як тільки їй стукнуло 39: "Терміново потрібен...".