Лоліта Мілявська, як і багато інших зірок шоу-бізнесу, вже повернулася зі свого сонячного, теплого і морського новорічного відпочинку в Ізраїлі.

Знаменитості роз'їхалися хто куди, хтось полетів на Кубу, хтось в Таїланд, на Мальдіви, в Єгипет. Хтось вирішив не їхати далеко і опинився в Буковелі, а комусь захотілося іншого снігового курорту, тому він опинився у Франції, в Куршовелі.

Лоліта Мілявська, скріншот: Youtube
Лоліта Мілявська, скріншот: Youtube

Лоліта за своє життя дала велику кількість інтерв'ю, частина з них вийшла на Youtube. Два з них - на каналі "А поговорим?" рік і два тому. В основному Мілявська часто радує шанувальників на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 3,5 мільйонів чоловік. В одному з фрагментів вона розповіла про особливості свого голосу і чи може вона більше не заспівати якусь свою пісню.

Лоліта Мілявська, скріншот
Лоліта Мілявська, скріншот

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

- А є пісні, які ти сьогодні вже не витягнеш сама по голосу?

"Ти знаєш, ось як тобі сказати. Витягнути можна, опустивши тональність, наприклад. Вона стає нижче і ти, ніби як, заспівав те ж саме, тільки нижче. З ранку голос дуже низький, я цим користуюся. Якщо якась сволота дзвонить по телефону, а я телефон не давала. І тоді ти маєш повне право сказати: "Ви помилилися, це її охорона". Або "хлопчик, йди нах*й". А це знаєш, коли відбувається... коли, наприклад, оголошується Crocus або великі концерти - Пітер. Мене починають діставати: "Міністерство культури просить кілька запрошень".

Нагадаємо, Лоліта Мілявська піддалася натиску великих і міцних чорних рук: "Розпустила Лола..."

Як повідомляв "Знай.ua", Лоліта Мілявська попросила скинутися і врятувати її від похмілля: "Свята почалися шикарно"

Знай.ua писав, Лоліта Мілявська заявила, що її брат був геєм: зізнався перед самою смертю