Відома бізесвумен з Єкатеринбурга Олена Толкачова стурбована долею 56-річної Марини Хлєбнікової. Зараз власниця агентства знайомств намагається влаштувати особисте життя співачки, яка постраждала під час пожежі.

Після пожежі, яка сталася 18 листопада в її квартирі, Марина Хлєбнікова опинилася в реанімації з множинними опіками. Її підключали до апарату ШВЛ і вводили в медикаментозну кому. Зараз здоров'я Марини налагоджується, але у неї виникло багато інших проблем, передає "Соѕмо".

Марина Хлєбнікова, фото: Instagram
Марина Хлєбнікова, фото: Instagram

Через пожежу квартира співачки повністю пошкоджена і потребує ремонту. Хлєбнікова посоромилася просити матеріальної допомоги, тому за неї це зробив ведучий Андрій Малахов. Він оголосив збір коштів на підтримку артистки.

На цей заклик також відгукнулася і бізнесвумен Олена Толкачова. Виявилося, що та готова оплатити ремонт в квартирі зірки. Але на цьому її допомога не закінчується, власниця агентства знайомств має намір видати Хлєбнікову заміж. До того ж вже встигла приливитися для неї кілька кандидатур.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Марина Хлєбнікова, фото: Instagram
Марина Хлєбнікова, фото: Instagram

"Я знаю, що Марина Арнольдівна - жінка горда і їй незручно приймати допомогу від інших людей. Я готова оплатити Марині пластичну операцію і в майбутньому знайти чоловіка. До речі, багато людей написали про те, що також готові допомогти Марині. І серед них є кілька впливових і гідних чоловіків - кандидатів на її руку і серце", — повідомила Олена в інтерв'ю "Собеседнику".

Марина двічі була заміжня. Її першим чоловіком був гітарист і звукорежисер Антон Логінов. У другому шлюбі, з бізнесменом Михайлом Майданичем, народилася дочка Домініка.

Нагадавши, Марина Хлєбнікова повторила долю МакЅим, перебуваючи в медикаментозній комі: медики готуються пересаджувати шкіру

Раніше Знай писав, Марина Хлєбнікова вийшла на зв'язок після жахливої пожежі з 50% опіків: лікарі почали відновлювати шкіру. Марина Хлєбнікова сильно постраждала від пожежі, але не бачить приводів для смутку

Також Знай повідомляв, Марину Хлєбнікову перевели в звичайну палату після жахливої пожежі у власній квартирі: "наберіться терпіння". Команда артистки розповіла про її самопочуття.