Дочка відомої української телеведучої Ольги Фреймут, яка не так давно переїхала в Сполучені Штати Америки вчитися, показала свої шкільні будні.

Нові фото з'явилися в stories на її офіційному акаунті в соціальній мережі Instagram, де регулярно показує користувачам те, як вона проводить вільний від навчання час.

Нових кадрів відразу чотири там. На першому якийсь хлопець, мабуть однокласник, який щось кусає. На другому і третьому знімку просто Злата Мітчелл одна і зі своєю по всій видимості шкільною подругою.

Злата Мітчелл, фото: Instagram
Злата Мітчелл, фото: Instagram

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Видно, що вони дотримуються масочний режим, адже в США з цим все вкрай строго.

А ось на четвертому кадрі Злата Мітчелл сидить за кермом автомобіля. Невідомо, чий цей транспортний засіб, і чи вміє водити автомобіль сама Злата, адже їй всього 15 років.

Варто нагадати, що не так давно дівчина зіткнулася з серйозною проблемою. Вона була на канікулах вдома, в Україні, і коли прийшов час повертатися, то рейс до Стамбула затримали, і вона вже не встигала на пересадку в США.

"Це треш... Я не відлітаю в Лос-Анджелес сьогодні. Нас літак затримали і я запізнилася на рейс. Я застрягла в Стумбулі, без ніяких квитків і WiFi " - йдеться в повідомленні в stories.

Злата Мітчелл, фото: Instagram
Злата Мітчелл, фото: Instagram

Більше доби вона провела в Туреччині, поки не зуміла все ж дістатися в новий будинок.

Злата-старша дитина Ольги Фреймут, яку вона народила від британця Ніла. Пізніше, вже в шлюбі з українцем Володимиром Локотко у неї народився ще й син Валерій і дочка Євдокія.

Нагадаємо, що дочка Ольги Фреймут Злата Мітчелл застрягла в Туреччині і не може потрапити додому-мама безсила

Раніше повідомлялося, що "Ревізор" Ольга Фреймут закрила очі в очікуванні різдвяного дива: "нехай зірка засяє в душі кожного"

Також, Ольга Фреймут видала, що може бути гірше зради або насильства