Зовсім недавно Анна Трінчер зробила собі груди у пластичного хірурга через місяць обговорень.

У мережі навіть з'явилося відео, як виконавиця лежить і відходить від наркозу, а зараз в Stories, на своїй закритій сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік, вона "спалилася" перед хірургом, що не носить після операції корсет, що загрожує чималими проблемами.

Анна Трінчер, скріншот: Youtube
Анна Трінчер, скріншот: Youtube

"Через тиждень після маммопластики співачка прийшла на світську подію, але не одягла бандаж як годиться. Через це їй написав хірург: "Аня, після операції ще тиждень не пройшов. Не будете дотримуватися реабілітації і носити бандаж, будуть груди такі ж огидні, як у Стужук", - йдеться в публікації "Зірковий шлях".

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

"Новини, які ми заслужили🤦", "I чого вони такі кінчені?", "Ну серйозно? Ось нічого публікувати, тільки у кого які груди🤦", "Все правильно хірург написав", "Стужук сама ж говорила, що вона не задоволена своїми грудьми. У чомусь лікар правий!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Анна Трінчер вийшла з-під наркозу з новими великими грудьми - сама повірити не може: "Підняла, молодець"

Як повідомляв "Знай.ua", наречений Олександр Волошин на операційному столі змусив понервувати Анну Трінчер: "Обрізання - не смертельно"

Знай.ua писав, Анна Трінчер показала свого нареченого Олександра Волошина без свідомості і в кисневій масці: "Важкі хвилини"