Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора" і учасник шоу "Танці з зірками" Mеlovin (Костянтин Бочаров) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 235 тисяч осіб.

Костянтин Бочаров показав зворушливу фотографію зі своєю близькою подругою, а за сумісництвом і партнеркою в шоу "Танці з зірками" Лізою Русиної.

Зірки зробили знімок на вулиці засніженого міста. Незважаючи на досить холодну погоду, артист вирішив не обмежувати своє тіло одягом і вийшов на мороз хоч і в теплій, але все ж кофті, а ось дівчина одяглася в білосніжний пуховик. Кадр вийшов неймовірно милим - Ліза тягнеться до Костянтина, немов цілуючи його в щоку, поки той зберігає свій брутальний образ і характерно піднімає брову.

"Я сумував ... дуже 🌹" - зізнався артист.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нова публікація зібрала чимало позитивних коментарів і реакцій. Фанати шалено раді, що після проекту артисти тримають зв'язок.

Коментарі - instagram.com/melovin_official/
Коментарі - instagram.com/melovin_official/

Коментарі - instagram.com/melovin_official/
Коментарі - instagram.com/melovin_official/

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька запалила з друзями на Водохреща, ще й Mеlovin з собою прихопила: розцвіла після розлучення

Як повідомляв Знай.uа, сумний Mеlovin влучив у клітку після програшу на "Танцях з зірками" - "І бац, на Євробачення їде"

Також портал Знай.uа писав, що партнерка Melovin по "Танцям з зірками" Ліза Русина зняла труси на людях: "Я на тобі одружуся"