Минулого місяця, 23 грудня, відома телеведуча Лілія Ребрик святкувала з чоловіком 10-річчя весілля.

Вона ділиться безліччю фотографій і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 730 тисяч чоловік. І зараз Лілія зізналася, що дуже сильно любить ніжність і ніжності - обіймати рідних і близьких, торкатися їх, цілувати.

Лілія Ребрик, фото: Instagram
Лілія Ребрик, фото: Instagram

"Люблю, коли мене обіймають. Обов'язково вранці, перед сном і кожен раз після розлуки (навіть якщо це було всього кілька годин). Хоч на ранковий ефір, але не виходжу з дому, поки не обійму своїх", - заявила Лілія Ребрик.

І зазначила, що не заважають в такому випадку навіть пізні нічні зйомки, коли вона повертається додому, а всі вже сплять. Вона завжди знайде можливість, щоб легенько обійняти коханих.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Лілія Ребрик, фото: Instagram
Лілія Ребрик, фото: Instagram

Вона ніколи не боялася показувати свої почуття, бо життя в будь-якому випадку - дуже коротке.

"Які ж ви красиві✌️ і дівчатка ваші принцеси! Приємно дивитися на Вашу сім'ю - це приклад для пар! Довгих і щасливих вам років життя👏", "Спасибі за позитив, яким діліться з іншими, так приємно дивитися на ваші фотографії, такі щирі, справжні і чуттєві", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, ведуча Лілія Ребрик підказала, як круто змінити життя в році Тигра: "Поки дзвенить..."

Як повідомляв "Знай.ua", Лілія Ребрик "стерла" 10 років спільного життя з чоловіком, щоб знову стати нареченою: "Це тільки початок"

Знай.ua писав, Лілія Ребрик зізналася, як разом з чоловіком побудувала "чужу" сім'ю: "Шукаємо щось нове"