Українська телеведуча, співачка і блогер Регіна Тодоренко часто потрапляє у всілякі скандали, після яких тільки і з'являється в різних ЗМІ.

Спочатку було невтішне висловлювання про домашнє насильство. У 2020 році вона заявила, що жінкам варто задуматися - чому їх б'ють чоловіки, бо тільки "психічно хворі люди" можуть публічно розповідати про те, що їх б'ють. Потім користувачі нагадали, що нещодавно вона вляпалася в бажання створити власний курс з "правильного мріяння". А тепер в TikTok з'явилася дівчина, яка заявляє, що писала книгу разом з Регіною Тодоренко.

Регіна Тодоренко. Фото: Instagram.
Регіна Тодоренко. Фото: Instagram.
Регіна Тодоренко. Фото: Instagram.

Вона зазначає, що протягом двох років працювала без гонорару. Регіна хотіла, щоб ця персона написала їй дитячу книжку про її пригоди. Вона працювала, розробляла концепцію, складала сюжет, їздила в Москву (за свій рахунок) на переговори і працювала над персонажами.

Згодом агент Регіни Тодоренко пише повідомлення цій дівчині і художнику, в якому заявляє, що на тому етапі вони не готові були піти далі цією ж командою. Але при цьому, в кінці їм побажали удачі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Регіна Тодоренко, фото з Instagram
Регіна Тодоренко, фото з Instagram

Дівчина продовжує виставляти різні відео на цю тему. І одне з останніх - Дарина знову похвалилася тим, що не стала мовчати у ситуації, коли її кинула зірка шоу-бізнесу. І з цього вийшли десятки новин у ЗМІ, чому Мішина дуже рада.

На тлі грає мелодія з милим голоском, який заявляє, що натомість на свої страждання ця людина готова довго завдавати біль іншій людині і ламати його.

Скандал з Регіною Тодоренко, скріншот: TikTok
Скандал з Регіною Тодоренко, скріншот: TikTok

Скандал з Регіною Тодоренко, скріншот: TikTok
Скандал з Регіною Тодоренко, скріншот: TikTok

Нагадаємо, заміжня Регіна Тодоренко розповіла, які у неї плани на самотнього Філіпа Кіркорова: "Водити за ніс"

Як повідомляв "Знай.ua", Регіна Тодоренко розповіла про кризи у відносинах з Владом Топаловим: "Не готовий бути батьком"

Знай.ua писав, зірка "Орла і Решки" Регіна Тодоренко чекає другу дитину, але поки мовчить: "Стрибаю від щастя..."