Популярний вже далеко не перший рік український модельєр і дизайнер Андре Тан продовжує в соціальних мережах займатися своєю улюбленою справою - радити відданим шанувальникам, як змінити своє життя. Цього разу Андре розповів, як же все таки позбутися стосунків, які вам не потрібні.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андре Тана в мережі Instagram.

Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram
Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram

"Я виділяю 3 фундаментально різні види стосунків, які можуть будувати люди:

Співзалежні стосунки - настільки сильна емоційна включеність в життя партнера, що будь-який особистий розвиток виявляється під загрозою. Результат: втрата власної ідентичності та крах стосунків.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Контрзалежні - з порушенням прихильності, коли люди бояться близькості і разом з тим потребують присутності іншого. Абсолютно руйнівний варіант для ментального і фізичного здоров'я, як і перший.

Взаємозалежні стосунки - третій варіант тривалих відносин, до яких треба прагнути. Це зв'язок, в якій кожен може обійтися без іншого, але вважає за краще бути разом, тому що так комфортніше, цікавіше розвиватися. Ключове слово: може обійтися, тобто людина не втрачає своєї особистості, а навпаки її покращує.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

Уявімо, що ваш внутрішній світ-це храм. У ваш храм в різні періоди життя приходять незнайомі люди, вивчають те, що ви накопичили за довгі роки, чіпають ваші реліквії і в кінцевому підсумку змінюють інтер'єр. Так ось, наслідок будь-яких відносин-і є зміна у вашому храмі, внутрішньому світі.

Якщо це був легкий курортний роман, вас, можливо, чекає невелика перестановка. Але в більшості випадків, якщо ми говоримо про тривалі відносини, то зазвичай є 2 альтернативи: занедбаний храм, стіни якого розвалюються або процвітаюче будівля, всередині якого — Краса і комфорт. Другий варіант - якраз результат взаємозалежних, здорових стосунків. Це зазвичай роки спільної роботи і паралельного розвитку. Ну а перший - самі знаєте, токсичні і нікому не потрібні стосунки.

Тому якщо ви не впевнені, чи потрібні вам ці стосунки — зайдіть в свій храм і озирніться, прислухайтеся до себе. Там панує атмосфера страху, на стінах павутина, речі розкидані, а сама будівля виглядає покинутою? Такі стосунки - зовсім не те, що вам потрібно!", - пише Андре Тан.

Раніше повідомляли, Андре Тан розповів про свою слабкість, яка близька кожному: "Довго не вмів робити це".

Як повідомляв Знай.uа, "Колишній так не робив...": топ-фраз від Андре Тана, які в жодному разі не можна говорити чоловікові - а то втече.

Знай.uа писав, Андре Тан зібрався одягнути українок в пір'я і пух: "Захопився".