Тіна Кароль - зірка найвищого рангу в українському шоу-бізнесі, будучи на сцені вже кілька десятиліть.

Виконавиця дала дуже багато концертів, інтерв'ю, взяла участь у великій кількості різних телевізійних шоу та інше (включаючи походи на радіо). Всі ми знаємо, що в її житті була справжня сімейна ідилія протягом десь п'яти років, поки вона була одружена з Євгеном Огіром, який помер згодом після важкої боротьби з раком шлунка.

Тіна Кароль. Фото: Instagram
Тіна Кароль. Фото: Instagram
Тіна Кароль. Фото: Instagram

Від нього у Тіни народився син Веніамін, але в багатьох моментах свого життя вона часто вдавалася до того, щоб заявити про бажання другої вагітності. Цього разу публікація з'явилася не на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік. Фанати теж не сплять, тому виклали добірку з Кароль, яка говорить про бажання другої дитини.

"Я ще раз хочу стати мамою", - заявила якось Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

Якось вона навіть зізнавалася, що хотіла б, щоб вагітність сталася не заплановано. І завжди уточнювала, що син вже є, тому залишилося народити дочку. Їй малятка дуже не вистачає. При цьому, за її участі на "Голос країни" вона не була проти, щоб підігріти думки фанатів про роман з Даном Баланом. Вона заявила, що він би годував її маленьких дітей.

Нагадаємо, Тіна Кароль пов'язала своє життя з Юлією Саніною з The Hardkiss, Дзідзьо буде свідком

Як повідомляв "Знай.ua", Тіні Кароль варто було тільки відкрити ротик, як всі чоловіки тут же лягли штабелями: "Наше світло і промінь сонця"

Знай.ua писав, Тіну Кароль показали поруч з батьком і братом на рідкісному сімейному фото - усміхнена, але самотня: "Як же не вистачає..."