Максим Галкін показав як проводить вільний час. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий російський гуморист і телеведучий Максим Галкін, який є чоловіком Алли Пугачової і виховує з нею двох дітей, часто ділиться моментами з сімейного життя і творчістю.
На його офіційній сторінці в Instagram 9,1 мільйона читачів, які з радістю і коментують кожен його пост. Іноді він спілкується з ними у форматі сторіз.

22 січня гуморист опублікував фотографію поруч з кулястою свічкою на тлі вікна. Чоловік дивиться в камеру.

"Вечір. Майже картина маслом", - підписав знімок Максим Галкін.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фоллоери почали активно коментувати даний пост.

"Навіщо ви підпалили апельсин?"; "Караваджо розплакався б😢"; " майже мальовничий портрет..🙌 "; "Як красиво, Максим!!!!👏 👏 👏 👏 👏 "; "А я вас зараз дивлюся по першому в точнісінько))), - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, Молода дружина Євгена Петросяна прийшла в театр з "волохатими" ногами і показала їх усім: "я щаслива".

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко опинилася в лікарні після" кращого "побачення з Владом Топаловим:" найбільше переживаю за...

Крім цього, портал Знай.uа повідомляв, що Анна Неплях після поразки на" Міс Всесвіт "змінить професію на" серйозну":"вроджене почуття справедливості". Дівчина назвала плани на майбутній рік. Там нічого матеріального-хоче розвиватися внутрішньо.