Ліза Русіна взяла участь у спільному проекті з Wellboy. Відповідне відео з'явилося на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська хореограф відома більшості українців як партнерка співака Mеlovin на проекті "Танці з зірками". Проте жінка є різнобічною особистістю і бере участь в ряді цікавих проектів. На її офіційній Instagram-сторінці 17,9 тисячі фоловерів, а на Тікток - 165, 4 тисячіт фоловерів, які з радістю лайкають і коментують кожен її пост.

23 січня дівчина опублікувала відео зі співаком Wellboy, який став популярним своїми хітами "Гуси" і "вишні". Хореограф в образі стюардеси станцювала з ним під обидва ці хіта.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Про свою співпрацю з українським співаком вона також повідомила І в Instagram, показавши спільну фотографію.

"Хейтери скажуть фотошоп. А ми говоримо, що другий сезон вже в мережі. підписуйся на наш тікток️ ️
Посилання в шапці профілю👆 🏻", - повідомила вона.

Нагадавши, зірка " жіночого кварталу "Ірина Сопонару у відвертому купальнику засвітила татуювання в пікантному місці:"захоплюйся красою". Ірина Сопнару поділилася спокусливим фото з відпочинку.

Знай.ua писав, зірка 90-х El Кравчук влаштував одиночний пікет посеред Києва: "Був, є, буду...". Можна помітити, що виконавець додав три знімки, на яких постав у ролі одиночного демонстранта з табличками.

Нагадаємо, Melovin перетворився на" бабусину легенду " завдяки Сергію Притулі: "Тіна Кароль кусає лікті"