Знаменита українська співачка Надя Дорофєєва активно веде свою сторінку в соцмережі і ділиться з шанувальниками не тільки яскравими знімками, але і переживаннями. Так, цього разу зірка похвалилася в instagram новим тату, яке "набила" на несподіваному місці і розповіла про свої страхи.

Надя Дорофєєва зізналася, що лише зовні виглядає впевненою в собі зіркою, яка знає чого хоче від життя і не боїться експериментувати, як в музиці, так і у власному іміджі. Насправді все далеко не так і зірка змушена щодня боротися зі своїми страхами і невпевненістю.

"Я пообіцяла собі бути сміливіше", - написала зірка в новій публікації.

Надя Дорофєєва, скріншот: YouTube
Надя Дорофєєва, скріншот: YouTube

Співачка зазначила, що одним із проявів такої боротьби є татуювання, які висловлюють її внутрішнє "я" і роблять сміливіше.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Для мене один із проявів сміливості - це зробити тату. Для когось це як випити чашку кави, а я довго думаю і наважуюся, і до кожної підходжу обдумано і готуюся. Кожна на моєму тілі - прояв мене", - написала Дорофєєва.

Так, Надя Дорофєєва показала нове тату, яке зробила ззаду на нозі. Напис "raznotsvetnaya" на нозі, за словами артистки, послужить їй як нагадування, що вона різна і повинна бути сміливою. До того ж таким незвичайним способом співачка анонсувала вихід нової однойменної пісні.

Раніше повідомляли, що Оля Полякова привела дочку Машу на пробу до Вакарчука і Дорофєєвої.

Також портал Знай.ua писав, що Юрій Ткач з Квартал 95 втік з України і почав чудити на чужині.

Нагадаємо, що Володимир Дантес зізнався, що збирається цілувати у Наді Дорофєєвої.