Зовсім недавно відбулася урочиста презентація нового сезону популярного талант-шоу "Голос країни", куди і вирушила незмінна ведуча "Світського життя" Катерина Осадча зі своєю знімальною командою.

На офіційній сторінці програми "Світське життя" в соцмережі Instagram розмістили яскраві фотографії з новим складом експертів шоу "Голос країни" і запрошеними знаменитостями. Як відомо, крісла суддів в 12 сезоні зайняли: Надя Дорофєєва, Оля Полякова, Потап і Святослав Вакарчук.

Скріншот з Instagram, шоу "Світське життя"
Скріншот з Instagram, шоу "Світське життя"

В кадрі з Катериною Осадчою можна побачити актора і співака Артура Логая, який разом зі своєю партнеркою Ганною Кареліною здобув перемогу в шоу "Танці з зірками", 17-річну доньку Костянтина Меладзе, яка нещодавно побула якраз таки на "Голосі", відомого телеведучого Костянтина Грубича, а також зіркову і всіма улюблену парочку Лізи Русиної і Melovin.

Користувачі соцмережі заявили, що вони чекають інтерв'ю саме з цією парою і адресували їм безліч захоплених компліментів. Крім того, деякі запідозрили, що телеведуча Катерина Осадча знову вагітна, незважаючи на те, що зовсім недавно вона народила Юрію Горбунову сина.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Коментарі - instagram.com/svitsketv/
Коментарі - instagram.com/svitsketv/

Коментарі - instagram.com/svitsketv/
Коментарі - instagram.com/svitsketv/

Нагадаємо, Катя Осадча показала, як стрімко зростає її син від Юрія Горбунова: "Збираємо колекцію..."

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Горбунов і Катя Осадча відсвяткували маленький ювілей сина, але не дали розглянути його обличчя: "Схожий на..."

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Горбунов схопився за "друга", щоб нагадати, коли Полякова і Дорофєєва запалять разом: "Пропущу..."