Стартував довгоочікуваний сезон "Ліги сміху" від студії "Квартал 95", який так сильно і гаряче люблять всі українці. Стало відомо, як змінився склад тренерів і ведучих гумористичної програми, а також хто займе місце Потапа.

Отже, в новому, 9 сезоні глядачів чекатиме чимало змін в улюбленому шоу. Замість Потапа ведучим стане фронтмен команди "Загорецька Людмила Степанівна" Віктор Рожевий на пару з незмінним Євгеном Кошовим.

Про це написали на офіційній сторінці в Instagram і сайті шоу "Ліга сміху".

А ось тренерський склад і зовсім здивує всіх українців, цього року до Станіслава Боклана, Маші Єфросиніної, Володимира Дантеса і Олександра Пікалова приєднуватися ще дві знаменитості - гуморист Ігор Ласточкін, який останні два сезони був редактором проекту і гумористка Тетяна Лазарєва, яка вперше спробує себе в цій ролі. Новий сезон обіцяє бути яскравим і до остраху смішним.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Я не відразу погодилася, оскільки останні роки мені хотілося відійти від гумору і була якась боязкість бути тренером "Ліги Сміху". Але потім подумала, що це все дрібниці і погодилася. Я дивилася проект, мені подобається цей формат. Зараз не часто дивлюся якісь гумористичні програми, але "Ліга Сміху" - абсолютно приголомшливий проект" - зізналася Тетяна Лазарєва.

Шоу "Ліга сміху", фото зі студії Квартал 95
Шоу "Ліга сміху", фото зі студії Квартал 95

Нагадаємо, Степан Казанін з "Квартал 95", напівголий Влад Яма і MamaRika показали, що у них спільного: кожна людина це любить

Як повідомляв Знай.uа, Тетяну Песик з "Жіночого кварталу" не впізнали в реальному житті, але вона знайшла "виправдання": "Внутрішня краса це основне"

Також портал Знай.uа писав, що дружина Юрія Ткача після казкової відпустки, холодна Україна явно не гріє душу: "Ну все..."