Тіна Кароль вирішила провести 37-річчя з телеведучим Даніелом Салемом. Відповідну обіцянку вона зробила в програмі Зірковий шлях.

Тіна Кароль-одна з найбільш популярних українських співачок, яка навіть представляла нашу країну на міжнародному шоу Євробачення п'ятнадцять років тому.

Як відомо у вівторок, 25 січня, відомій співачці Тіні Кароль виповнилося 37 років. Попри те, що, як зізналася вона в соціальній мережі Instagram, жінка не святкує день свого народження з 25-ти років через загибель чоловіка, вона встигла пообіцяти Даніелю Салему що 37 років проведе з ним разом. Справа в тому, що телеведучий і співачка народилися в один день.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"До речі, ми з тобою домовилися, що торік що?",- запитала вона телеведучого. На це він відповів: "Ми разом будемо".

У відповідь Тіна Кароль зазначила, що в такому випадку Даніель Салем повинен оплатити їй поїздку. У відповідь телеведучий парирував, що згоден, але тоді відзначати вони будуть скромно - є хліб і масло.

Знай.ua писав, Віталій Козловський зі сталевими біцепсами зазіхнув на лаври Олега Винника: навіть вовчиці задивилися.

Знай.ua писав, Регіна Тодоренко здивувала Івана Урганта своїми апетитами - у того аж щелепа відвисла: "не лізе в рот"

Раніше портал Знай.иа повідомляв, що Анна Неплях після поразки на" Міс Всесвіт "змінить професію на" серйозну":"вроджене почуття справедливості". Дівчина назвала плани на майбутній рік. Там нічого матеріального-хоче розвиватися внутрішньо.