Відомий український музичний колектив Clodless вирішили розповісти про Національний відбір на Євробачення 2020. Чому їх намагалися злити.

Пристрасті навколо Національного відбору цього року тільки починають загострюватися, але, група Cloudless вирішила згадати конкурс дворічної давності, в якому вони взяли участь. Вони відверто вважають, що їх тоді намагалися злити.

Один з учасників Антон каже, що вони без допомоги інвестицій, команд, маркетологів і так далі отримали такий бал, як топ-4 учасників.

"Майже всі судді поставили нам високий бал. Навіть Данилко, який по справедливості розніс деякі нюанси шоу, ставить високий бал. А один із суддів ставить нам два. Технічні нюанси дуже сильно вплинули. Те, що відбувалося за оцінками, це якась абсолютно дивна історія. Нам здалося, що нас хотіли злити. Але, тим не менш, поїхали Go_A, зайняли гарне місце і це перша українська група, яка потрапила в «Billboard». Зараз, я б більше робив акцент на те, якими ми їдемо на новий нацвідбір вже зараз!"- каже чоловік.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Юрій же вважає, що є величезна кількість моментів, які впливають на виступ, і у кого-то була репетиція в той рік 30 хвилин, а у кого-то 3 години.

Різні звуки також були по телевізору і у них в навушниках. У день виступу вони зовсім почали жити своїм життям. При цьому, своєї відповідальності вони не знімають. За словами Юрія, вони були ще зовсім юні, без досвіду, і до кінця не спрацювалися.

Також він вирішив розповісти про атмосферу цього року:

"Атмосфера була найкрутіша. Те, що було в 20-му році і в цьому році – це небо і земля. Не було напруги. Не було такого відчуття, що ти йдеш на розстріл. Було дуже приємно. Я вважаю, що саме так повинні проходити кастинги. Повинно бути комфортно, адже саме тоді ти можеш повністю розкрити себе і показати, на що ти здатний" - підсумував Юрій в інтерв'ю.

Нагадаємо, що "Євробачення-2022": представлений офіційний список фіналістів, який скоротився до 8 виконавців

Раніше повідомлялося, що Євробачення-2022: які шанси України на перемогу, повний графік півфіналів та учасників жеребкування

Також, Сергій Притула відповів, Чи стане ведучим Євробачення ще раз-українці засумували