Відома українська спортсменка Аніта Луценко, а також тренер шоу "Зважені та щасливі" вирішила розповісти про правильний план тренувань. Як потрібно його складати.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина дає поради українкам стосовно занять, а також харчування. Цього разу знову це сталося.

Аніта Луценко вирішила розповісти про те, як правильно скласти план занять для себе вдома.

Спочатку потрібно зрозуміти, яку мету ви переслідуєте-знизити вагу, поліпшити гнучкість, вирішити питання з болями в спині і шиї, збільшити сідниці, або ж поліпшити здоров'я. І тільки після цього можна почати підбирати програми.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Але з досвіду всі хочуть: пружне тіло, без болю в спині або шиї, талію тонший, попу без целюліту і вище, щоб не довго і не в напряг і плиз без Ось цієї перенакачанности! Вгадала? 😅 😅 "- йдеться в повідомленні під постом. Також важливо зрозуміти, скільки часу ви готові виділяти на тренування.

Міняти програму тренування потрібно після того, як це морально набриднути. Однак, робити це варто не дуже часто, щоб організм звикав виконувати вправи якісно, а не кожен раз ніби вперше.

"Звичну вправу ми виконуємо більш якісно, технічно коректно і спокійніше. Головний критерій - на тренування ви повинні трохи долати себе-повинно бути складніше, ніж просто в кайф. Тоді йде прогрес " - каже Аніта Луценко.

Нагадаємо, що Аніта Луценко розповіла про один з головних принципів схуднення: це допоможе не одній українці після свят

Раніше повідомлялося, що звезда "Зважені та щасливі" назвала продукти, від яких виникають хвороби серця

Також, Аніта Луценко навчила українців морозити хліб і вафлі, про всяк випадок